Gazela: Otvoren izlaz ka Topčiderskoj zvezdi

Izvor: S media, 26.Jun.2011, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gazela: Otvoren izlaz ka Topčiderskoj zvezdi

Isključenje sa Gazele iz pravca Šida od danas otvoreno, dok sve ostale izmene režima saobraćaja ostaju iste.

Isključenje sa mosta Gazela iz smera Šida ka Ulici kneza Miloša i Topčiderskoj zvezdi od danas otvoreno za saobraćaj, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Otvaranje isključenja sa Gazele

Sve dosadašnje izmene režima saobraćaja na mostu Gazela ostaju i dalje na snazi.

"Putevi Srbije" apeluju na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Sve dodatne informacije o izmenama režima saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji mosta Gazela mogu se pronaći na Internet prezentaciji JP „Putevi Srbije" na adresi www.putevi-srbije.rs.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.