Garaža kod Pionirskog parka uskoro dobija LIFT

Izvor: Blic, 10.Nov.2017, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garaža kod Pionirskog parka uskoro dobija LIFT

Radovi na ugradnji lifta u garaži „Pionirski park” počeli su danas i sada će osobe sa invaliditetom moći da je koriste, najavio je za TV Pink gradski menadžer Goran Vesić.

On je podsetio da je ova garaža sagrađana 2005. godine i pošto do sada osobe sa invaliditetom nisu mogle da je koriste, grad je u skladu sa naporima da sve garaže modernizuje, odlučio da se ugradi lift kako bi se olakšalo korišćenje garaže invalidima i starijim osobama.

– Radovi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čija je vrednost 15 miliona dinara, trajaće sto dana, s obzirom na to da se probijaju betonske ploče. Pošto smo ušli u poslednju nedelju radova na Slaviji, Bulevaru oslobođenja i Ruzveltovoj odmah otvaramo nove radove koji nisu tako obimni, ali su važni jer poboljšavaju kvalitet života građana. Ovde se rekonstruiše i sam Pionirski park, tako da se na svakom koraku nešto radi i Beograd se uređuje i sređuje – rekao je Vesić.

On je istakao da JKP „Parking servis” u ovom trenutku radi tri stanarske garaže, Medaković 1, Medaković 2 i na Novom Beogradu kod “Centrotekstila”, to je oko 208 parking mesta. Stanarske garaže su garaže u vlasništvu ovog gradskog preduzeća i koriste ih stanari po povlašćenoj ceni. Ove godine je uređeno osam takvih garaža i sa ove tri biće ih jedanaest, a to je oko hiljadu parking mesta.

– U toku je javno-privatno partnerstvo za izgradnju četiri velike garaže – na Trgu republike, Studentskom trgu, u Vlajkovićevoj ulici i na Kosančićevom vencu, u kojima će biti do dve hiljade parking mesta. U Rajićevoj ulici je urađena garaža u okviru tržnog centra od oko 450 parking mesta, tako da ćemo u samom centru grada imati između dve i dve i po hiljade novih mesta za parkiranje – rekao je gradski menadžer.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VESIĆ: Počela ugradnja lifta u garaži Pionirski park!

Izvor: RTV Pink, 10.Nov.2017

Kako je najavio, radovi će trajati tri meseca.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.