Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Jun.2021, 07:47

Galerija Remont: Kolektiv Mu60 – Jutros već su drugi mladi

Izložba „Jutros već su drugi mladi“ u galeriji Remont, treća je izložba rastućeg neformalnog kolektiva Mu60 – Mladost u šezdesetim. Svojim delovanjem ova grupa umetnika kritički istražuje društvene fenomene posleratnog jugoslovenskog perioda i sećanja na njih transponuje u polje savremene umetnosti. U okviru višegodišnjeg istraživačko-umetničkog procesa, baveći se nasleđem i arhivom tekstilne fabrike „Mladost“ (Požega) … Članak Galerija Remont: Kolektiv Mu60 – Jutros već su drugi mladi se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

„Jutros već su drugi mladi“ u Remontu

Izvor: N1 televizija, 13.Jun.2021

Izložba “Jutros već su drugi mladi” u Galeriji Remont u Beogradu, koja će biti otvorena 14. juna, treća je izložba rastućeg neformalnog kolektiva Mu60 - Mladost u šezdesetim, koji svojim delovanjem kritički istražuje društvene fenomene posleratnog jugoslovenskog perioda i sećanja na njih...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.