Gajić pozvao na bojkot izbora u Advokatskoj komori Beograda

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2018, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gajić pozvao na bojkot izbora u Advokatskoj komori Beograda

Rukovodstvo Advokatske komore Beograda, koje predvodi advokat Jugoslav Tintor, zakazalo je prevremene izbore za 4. novembar, dok je Advokatska komora, na čelu sa Vladimirom Gajićem, pozvala na njihov bojkot.

Gajić navodi da "nelegalno i nelegitimno rukovodstvo Advokatske komore Beograda uz pomoć vladajućeg režima već godinu dana uzurpira prostorije, novčana sredstva i sve druge resurse ove advokatske komore".

"Upravni odbor Advokatske komore Beograda, poziva advokate >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Beograda da bojkotuju izbore koje je za nedelju zakazao advokat Jugoslav Tintor sa ciljem da se re-izabere na istu funkciju i lažnim legitimitetom prikrije svoje delovanje na poništavanju nezavisnosti i samostalnosti advokature. Bojkotom tih izbora, koje u Advokatskoj komori Beograd u suštini organizuje izvršna državna vlast, advokati Beograda će pokazati otpor nasilju i mešljnju državne izvršne vlasti u upravljanje advokatskim komorama u Srbiji“, navodi se u Gajićevom saopštenju, a prenosi Danas.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.