GUŽVA U BATAJNICI: Putnici blokirali voz jer nisu mogli svi da uđu

Izvor: Blic, 12.Jun.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVA U BATAJNICI: Putnici blokirali voz jer nisu mogli svi da uđu

Voz na relaciji Beograd – Novi Sad koji je krenuo u 18:25 časova bio je blokiran na železničkoj stanici u Batajnici zbog prevelikog broja putnika koji nisu mogli da se ukrcaju.

- Poslali su samo jedan vagon na tako dugačkoj relaciji gde se u ovom terminu vozi i do 200 putnika. Već na Tošinom bunaru nije moglo da se uđe u voz, a zbog velikog broja ljudi i vrućine, jedno malo dete je povratilo. U Batajnici je nastao opšti haos jer putnici koji su kupili kartu nisu dozvolili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da voz ode bez njih – kaže Milica, jedna od putnika.

Kako „Blic“ saznaje, na stanici u Batajnici intervenisala je i policija. Nakon toga, došla je nova kompozicija voza, sa više vagona, pa su se putnici ukrcali i voz je pre 20 minuta krenuo za Novi Sad.

Prema rečima putnika, veoma često se dešava da voz sa samo jednim vagonom saobraća u udarnom terminu na ovoj lokaciji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.