Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Jan.2020, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GSP nabavlja autobuse na gas

Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd“ (GSP) će ove godine nabaviti dve stotine novih autobusa sa pogonom na kombinovani gas. Ova kupovina je u skladu sa politikom Grada Beograda da komunalni sistem da svoj doprinos smanjenju zagađenja. Kako je za Beoinfo precizirao direktor ovog preduzeća Radiša Momčilović, GSP će takođe ove godine izgraditi gasne stanice u svoja … Članak GSP nabavlja autobuse na gas se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GSP nabavlja 200 novih autobusa sa pogonom na kombinovani gas

Izvor: Danas, 24.Jan.2020

Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" (GSP) će ove godine nabaviti 200 novih autobusa sa pogonom na kombinovani gas, saopštio je gradski sekretarijat za informisanje.

Nastavak na Danas...

Beograđani će se ove godine voziti malo drugačijim autobusima

Izvor: RTS, 24.Jan.2020

Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" nabaviće ove godine 200 novih autobusa sa pogonom na kombinovani gas, u skladu sa politikom Grada Beograda da komunalni sistem da svoj doprinos smanjenju zagađenja. . Kako je precizirao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.