GSP BEOGRAD DOBIO NOVOG DIREKTORA

Izvor: Kurir, 15.Dec.2011, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GSP "BEOGRAD" DOBIO NOVOG DIREKTORA

Vršilac dužnosti generalnog direktora GSP "Beograd" Mileta Radojević imenovan je na mesto generalnog direktora tog preduzeća na četiri godine, odlučili su odbornici Skupštine grada

BEOGRAD - Vršilac dužnosti generalnog direktora GSP "Beograd" Mileta Radojević imenovan je na mesto generalnog direktora tog preduzeća na četiri godine, odlučili su odbornici Skupštine grada.

Zorica Petrović, v.d. direktora Doma zdravlja "Dr Đorđe Kovačević" iz Lazarevca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << imenovana je na mesto direktora te zdravstvene institucije na četiri godine. Milan Crnobarić je razrešen dužnosti direktora Gradskog zavoda za gerontologiju, a na mesto vršioca dužnosti direktora tog zavoda imenovan je Dalibor Paspalj, na period od šest meseci.

Skupština grada razrešila je i imenovala članove upravnih i nadzornih odbora u jednom broju ustanova, kao i članove školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola u Beogradu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.