GRAĐANI ZAHVALNI KURIRU

Izvor: Kurir, 06.Jul.2010, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRAĐANI ZAHVALNI KURIRU

JKP „Beograd put“ ispunilo obećanje i u najavljenom roku zakrpilo udarne rupe u Beogradskoj ulici. Znatno manja buka

Noćna mora je završena!

Građani mogu nesmetano da voze kroz Beogradsku i da ne razmišljaju o posledicama na automobilima.

JKP „Beograd put" je ispunilo obećanje i u roku se pobrinulo o kritičnim rupama.

Biljana Đajić, PR menadžer „Beograd puta", kaže da razloga za nervozu više nema:

- Deo od Slavije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kroz Beogradsku do Bulevara je rekonstruisan u roku. Najveći deo radova je završen, najkritičnije rupe su popunjene. Mislim da smo ispunili očekivanje građana.

Od zatvaranja Gazele Beogradska ulica od Slavije ka Bulevaru je na udaru vozača, a intervencija je izvedena u poslednjem trenutku.

- Svakodnevno me budi buka koju stvaraju tramvaji, ali od kada su rupe na šinama popunjene, ona je znatno manja. Što se tiče vožnje, više neću morati da idem sporednim ulicama da bih izbegla oštećenje auta - kaže Milica Radović (24).

Vesna Bajić (43) zahvalna je Kuriru, koji je „pomogao da rekonstrukcija bude izvedena na vreme". S njom se slaže i Verica Mićić (42).

- Živim u Beogradskoj nekoliko godina i rupe su mi smetale kad sam prelazila pešački. Ne smem ni da pomislim koliki je rizik za vozače bio da voze po oštećenom kolovozu.

(N. Ž.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.