GOREO KROV PIJAČNE ZGRADE U CRNOTRAVSKOJ ULICI

Izvor: Kurir, 21.Dec.2011, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOREO KROV PIJAČNE ZGRADE U CRNOTRAVSKOJ ULICI

U gašenju su učestvovala 23 vatrogasca i sprečeno je širenje požara

BEOGRAD - U Crnotravskoj ulici u Beogradu noćas je, oko dva sata posle ponoći, izbio požar u kojem nije bilo povređenih i koji je ugašen, rečeno je u dežurnoj službi Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd.

U gašenju su učestvovala 23 vatrogasca i sprečeno je širenje požara.

Kako prenose elektronski mediji, požar je izbio na krovu pijačne zgrade gde je goreo krov površine 150 kvadratnih metara.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Goreo krov pijačne zgrade u Crnotravskoj ulici

Izvor: Glas javnosti, 22.Dec.2011, 07:53

BEOGRAD - U Crnotravskoj ulici u Beogradu u sredu ujutru izbio je požar u kojem nije bilo povređenih i koji je ugašen, rečeno je u dežurnoj službi Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd...U gašenju su učestvovala 23 vatrogasca i sprečeno je širenje požara...Kako prenose elektronski mediji,...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.