GDE SU PARE, DRAGANE?: Otkriveno ko stoji iza spota u kom je prozvan gradonačelnik Đilas! (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Apr.2013, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"GDE SU PARE, DRAGANE?": Otkriveno ko stoji iza spota u kom je "prozvan" gradonačelnik Đilas! (VIDEO)

Od danas, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas sigurno zna kako se zovu i prezivaju njegovi novi politički oponenti. Aleksandar Protić i Vladislav Mandić, predstavnici izborne liste političke organizacije "Treća Srbija", ispred odbora za Beograd, Zemun i Pančevo, saopštili su danas u Medija centru u Beogradu da ova organizacija stoji iza spota "Gde su pare, Dragane?", koji je za kratko vreme postao hit na JuTjubu.

U spotu, da podsetimo, autori na satiričan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << način skreću pažnju na neke od najznačajnijih problema u prestonici. Pogledajte kako je "Treća Srbija" "isprozivala" Đilasa:

- Film nije potpisan kako bi ga što veći broj gledalaca pogledao bez predrasuda - rekao je Protić i dodao da je "poruka ovoga filma esencijalno važna i glasi: Beograd naš grad, a naš grad je naša stvar!".

"Grad je pustošio ko god je stigao!"

- Beograđani su posle pada poslednjeg Miloševićevog čoveka na funkciji gradonačelnika dobili ljude koji su se bavili pustošenjem prestonice. Setimo se samo vlasti SPO-a čiju su praksu nastavile i 'demokrate' sa svojim koalicionim partnerima - istakao je lider "Treće Srbije".

On je, takođe, citarao deo iz spota "Gde su pare, Dragane?":

- Beograd nije ni tvoj Dragane, ni Acin, ni Mlađin, ni Čedomirov, ni Ivičin, ni Maričin. Beograd je naš, Dragane! On pripada svima koji su prema njemu dobronamerni, kojima nije teško da ujutru ustanu i da ceo dan rade za svoju porodicu, svoj grad i svoju zemlju.

Vladislav Mandić, predstavnik izborne liste "Naš grad, naša stvar - Treća Srbija" na predstojećim izborima u Zemunu, rekao je da ovu organizaciju čine mladi akademski obrazovani ljudi koji veruju da je pravo vreme da preuzmu stvari u svoje ruke:

- Bez mržnje i primitivizma, na način prožet duhom, bavićemo se ozbiljnim temama, jer iza nas stoji ozbiljna politika i ozbiljne namere da naš grad i našu zemlju učinimo boljim mestom za živote svih građana.

(S media)

Foto: Medija centar Beograd

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.