Frikom Baklja turnir okupio više od 500 mališana na Zemunskom keju

Izvor: Blic, 23.Jul.2016, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frikom Baklja turnir okupio više od 500 mališana na Zemunskom keju

Sportska manifestacija "Frikom Baklja turnir" na Zemunskom keju okupila je danas preko 500 mališana koji su imali priliku da okupljenima pokažu svoje umeće u sportu i sve to pod budnim okom našeg proslavljenog reprezentativca Filipa Filipovića, koji je i otvorio manifestaciju.

- Izuzetno mi je drago što sam imao priliku da budem deo ovog projekta i što mogu da dam doprinos promociji sporta kod mladih - rekao je Filip.

Okupljeni mališani su se takmičili u fudbalu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << košarci, odbojci, rukometu, tenisu, trčanju i mnogim ostalim disciplinama. Osim toga, družili su se sa svojim vršnjacima i sklapali nova, "sportska prijateljstva".

Filip Filipović, koji je svojim prisustvom uveličao događaj i izazvao oduševljenje među prisutnima zahvalio se organizatorima manifestacije za poklonjenih više od 2.000 lopti za fudbal, košarku, odbojku i vaterpolo, školama i sportskim klubovima širom Srbije.

- Ovo je primer svim drugim kompanijama na koji način treba ulagati u prave vrednosti, mlade i sport - kazao je on.

Svi mališani su, pored takmičenja i druženja, sa nestrpljenjem čekali svoj red kako bi se slikali sa našim proslavljenim vaterpolistom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.