FASPER: Studenti zabranili profesorima da uđu na fakultet

Izvor: Studio B, 20.Nov.2012, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FASPER: Studenti zabranili profesorima da uđu na fakultet

Studenti Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, blokirali su danas ulaz u zgradu fakulteta, zbog jučerašnje odluke uprave da povuče olakšice za upis godine koji su im sami dali.

Pedesetak studenata okrenulo je leđa profesorima i fakultetskom osoblju koji su jutros došli na posao i nisu im dozvolili da uđu u zgradu fakulteta.

Studenti su se na ovaj korak odlučili jer im je fakultet bez prethodnog obaveštenja nametnuo da plaćaju 1.300 dinara po svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << bodu ispita koji prenose, što bi neke od njih koštalo mnogo više od školarine.

Uprava fakulteta otišla je direktno na razgovor u Rektorat, a studenti imaju zakazan sastanak sa nadležnima u istoj ovoj ustanovi u 13 sati.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Blokada nastave na defektološkom

Izvor: B92, 21.Nov.2012, 10:19

Beograd -- Ni nakon 23 dana blokade Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, studenti i uprava fakulteta nisu našli zajedničko rešenje za zahteve studenata..Zbog toga su akademci za danas najavili potpunu blokadu nastave...Razlog za nezadovoljstvo studenta je što uprava fakulteta zahteva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.