Evo šta je na besplatnom programu Letnje scene u UK Palilula

Izvor: Blic, 10.Avg.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je na besplatnom programu Letnje scene u UK Palilula

Veliki broj Palilulaca okupio se sinoć na otvaranju Letnje scene u UK Palilula, koja će trajati do sredine septembra. Krajem nedelje koncerti i predstave za decu.

Na sceni na otvorenom prikazana je urnebesna komedija „Menjamo žene“, a zatim i dečja predstava „Zemlja Dembelija“.

U okviru Letnje scene 13. avgusta od 21 sat posetioce će zabavljati grupa „Đura i Mornari, kao i Bane MVP“.

Stand up komedija Srđana Olmana namenjena odraslima na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << repertoaru je 14. avgusta u 20 sati.

U nedelju, 16. avgusta u 20 sati mališani će gledati predstavu „Svi bi da znaju šta drugarstvo znači“.

Ulaznice se mogu podići u Gradskoj opštini Palilula, Takovska 12, prvi sprat/soba 14, i u Ustanovi kulture Palilula na info pultu, od 9 do 16 časova, svakog radnog dana. Telefon kontakt centra je 2694 429.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Besplatno na Letnjoj sceni UK Palilula

Izvor: Studio B, 10.Avg.2015

Veliki broj Palilulaca okupio se sinoć na otvaranju Letnje scene u UK Palilula, koja će trajati do sredine septembra. Krajem nedelje koncerti i predstave za decu...Na sceni na otvorenom prikazana je urnebesna komedija „Menjamo žene", a zatim i dečja predstava „Zemlja Dembelija"...U okviru Letnje...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.