Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Apr.2021, 17:02

Evo kako se uzima 2.000 EVRA na kladionici – uradi isto i ti

Ko zna zna, a na meridianbet.rs takvih tiket majstora zaista je za izvoz. Isplati se poznavanje manje atraktivnih, evropskih šampionata mimo liga Petice. A igrajući u Meridianu uvek si na dobitku – i ovog puta spremili smo ti NEVIĐENI POKLON BONUS. Klik OVDE i preuzmi 1.500 RSD BONUSA za standardno i uživo klađenje. Ovaj ljubitelj … Članak Evo kako se uzima 2.000 EVRA na kladionici – uradi isto i ti se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Meridian: Brzi vikend keš – uskoči u najjači kazino turnir i zaradi lako

Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Apr.2021, 15:30

Dovoljne su samo tri reči i budite sigurni da ćete ovaj april dugo pamtiti: Brzi vikend keš! Čeka vas vikend pun zabave i fantastičnih bonusa. Potrebno je samo da se registrujete na meridianbet.rs, a zauzvrat dobijate 1.500 DINARA BONUS + 100 poklon spinova na slotu Jelly Fish Ultra! Sada ste spremni...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.