Evo kada kreće sa radom fontana na Slaviji i ko će odlučivati o muzici koja će je pratiti!

Izvor: BKTV News, 04.Jun.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kada kreće sa radom fontana na Slaviji i ko će odlučivati o muzici koja će je pratiti!

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da će muzička fontana na Trgu Slavija početi da radi u utorak, 6. juna, a da će potom uslediti uređenje parka s bistom vođe srpskih socijalista s početka 20. veka, Dimitrija Tucovića.

On je za televiziju Pink rekao da će komisija muzičkih stručnjaka odlučiti o muzici koja će biti emitovana dva puta dnevno – radnim danima od 9.00 do 11.00 i od 20.00 do 22 časa, a vikendom od 9.00 do 12.00 i od 18.00 do 22 sata.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />Danas su Sveta Trojica: Slavimo silazak Svetog duha na apostole

Vesić je najavio da uskoro počinje rekonstrukcija kolovozne konstrukcije i trotoara, a da će autobusi u ovoj saobraćajnoj zoni imati posebnu traku.

- Ovaj deo grada biće potpuno drugačiji i siguran sam da ćemo svi biti ponosni na to - rekao je Vesić i naveo da se u Beogradu sređuju fasade i stvaraju nove pešačke zone.

Građani oduševljeno gledali: Proradila fontana na Slaviji! (FOTO)

Istakao je da će rekonstrukcija garaže na Obilićevom vencu biti završena do 1. jula, a deo Ulice Maršala Birjuzova do stepeništa ka Zelenom vencu biće gotov do 1. avgusta, a treći deo, od Zelenog venca do Sremske, krajem ove ili početkom sledeće godine.

- Infrastrukturni objekti olakšavaju život građanima, poput novog bulevara kojim se povezuje Tošin bunar i Most na Adi, zatim obilaznica, unutrašnji magistralni prsten, tunel ka Bulevaru Despota Stefana - rekao je Vesić i dodao da su ove godine za uređenje građevinskog zemljišta izdate dozvole za 515.000 kvadratnih metara.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.