Eksplodirala plinska boca u Rakovici, povređena dvojica

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirala plinska boca u Rakovici, povređena dvojica

Dva muškarca zadobila su teške telesne povrede i opekotine u eksploziji plinske boce u jednom domaćinstvu u beogradskom naselju Rakovica Dva muškarca zadobila su teške telesne povrede i opekotine u eksploziji plinske boce u jednom domaćinstvu u beogradskom naselju Rakovica, saznaje RTS.Povređeni su prebačeni u Urgentni centar. Eksplozija se dogodila oko 16.30 u Ulici Mile Dimića u beogradskoj opštini Rakovica.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplodirala plinska boca, dvoje povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2016

U eksploziji plinske boce u beogradskom naselju Rakovica danas su dve osobe teže povređene, javio je RTS...Kako se navodi, dva muškarca zadobila su teške telesne povrede i opekotine u eksploziji plinske boce u jednom domaćinstvu u Rakovici...Povređeni su prebačeni na odeljenje reanimacije Urgentnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.