Izvor: N1 televizija, 12.Jan.2022, 21:51

Nestorović: U subotu okupljanje kod Sava centra, blokiramo i granični prelaz

Advokat Danijela Nestorović, jedan od osnivača pokreta Ekološki ustanak, kaže da će u subotu biti veliko okupljanje građana kod Sava centra u Beogradu, a da će, blokada biti i u Preljini, kao i kod graničnog prelaza u blizini Loznice. "Građani će biti na putu pored graničnog prelaza. Niko ne želi incident, ali postoji granična linija. U tom slučaju, ukoliko građani budu stajali na putu ne čine prekršaj koji se tiče prelaza, već je to blokada puta", pojasnila je.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ekološki ustanak: U subotu blokade u Beogradu, Užicu, Preljini, kod graničnog prelaza Trbušnica

Izvor: Danas, 13.Jan.2022, 18:17

Ekološke organizacije pozvale su danas građane da se, zbog nerešavanja ekoloških problema, u subotu, 15. januara, pridruže blokadama sabraćajnica na više lokacija u Srbiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.