Макрон честитао Вучићу за EXPO:Изложба ће ојачати углед и утицај Београда

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 13:39

Макрон честитао Вучићу за EXPO:Изложба ће ојачати углед и утицај Београда

Председник Србије Александар Вучић примио је писмо честитку председника Француске Емануела Макрона поводом избора Србије за домаћина Специјализоване изложбе EXPO2027 у којој се истиче да ће одржавање овог великог догађаја у Београду ојачати међународни углед и утицај главног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << града Србије и да ће Француска дати свој допринос успеху изложбе. Фото: Танјуг/AP Photo/Seth WenigТа „Упућујем Вам своје насрдачније честитке, као и читавој Србији, поводом избора Београда за град који ће бити домаћин Специјализованој изложби 2027, која ће бити одржана од 15. маја до 15. августа 2027.
Овај избор представља признање квалитету пројекта којим се Србија представила на тему ‘Играјмо за човечанство – Спорт и музика за све’. Одржавање овог великог догађаја у Београду ће ојачати међународни углед и утицај главног града Србије“, наводи се у честитки Макрона, саопстила је прес служба председника Србије.
Макрон наводи и да Француска, као земља учесница, намерава да активно, са своје стране, да допринос успеху Специјализоване изложбе 2027.
„Молим Вас да примите, господине председниче, изразе мог веома дубоког поштовања. Пријатељски, до скорог виђења“, наводи се у писму честитки председника Макрона.
Vesić: Gotovo sav teretni saobraćaj već preusmeren na obilaznicu oko Beograda

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Макрон честитао Вучићу за EXPO:Изложба ће ојачати углед и утицај Београда се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.