Izvor: Blic, 16.Okt.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ZAŠTO SU OTKAZANE ĐAČKE EKSKURZIJE! Hiljade osnovaca nije otputovalo zbog PROBLEMA SA DOZVOLAMA VOZAČA

Hiljade đaka osnovnih škola u Beogradu, juče i danas, nije pošlo na svoje jednodnevne izlete zato što je sistem izadavanja dozvola profesionalnim vozačima koji voze decu na ekskurzije zakazao na više nivoa. Osnovni problem jeste što vozači nisi posedovali kompletnu dokumentaciju koja im je, prema Pravilniku o organizovanom prevozu dece, neophodna da bi pošli na put.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazani izleti i ekskurzije, jer je vozačima bez licence zabranjeno da voze

Izvor: Danas, 16.Okt.2019

Na desetine ekskurzija i izleta, između ostalog u velikom broju predškolskih ustanova i škola u Beogradu, otkazano je danas, jer vozači autobusa nisu imali odgovarajuće licence koje su obavezne po novom Pravilniku o organizovanom prevozu dece. Članak Otkazani izleti i ekskurzije, jer je vozačima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.