Džip udario staricu u Kralja Milana

Izvor: Blic, 14.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džip udario staricu u Kralja Milana

Starija žena, čiji identitet za sada nije poznat, povređena je juče oko 14.30 sati, kad je udario džip „folksvagen tuareg”, beogradskih registarkih oznaka, na pešakom prelazu u Ulici kralja Milana, kod raskrsnice sa Resavskom. Žena je primljena u Urgentni centar i, kako saznajemo, nije životno ugrožena.

Džip, koji je vozio V.M, (41), nije se kretao velikom brzinom kad je udario staricu, pošto je u trenutku nesreće bila gužva u Ulici kralja Milana. Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rečima vozača, starica se odjednom pojavila na kolovozu kad je pokušavala da pređe ulicu, iako je na semaforu bilo crveno svetlo.

Kad je ekipa Hitne pomoći stigla na lice mesta, starica nije bila komunikativna i ležala je na pešačkom prelazu. Lekari su je, pre nego što je stigla policijska patrola, prevezli u Urgentni centar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.