Dženifer Lopez održala koncert u Beogradu

Izvor: Studio B, 20.Nov.2012, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lopez održala koncert u Beogradu

Dženifer Lopez održala je koncert u beogradskoj Kombank areni, što je bio njen prvi koncert u ovom delu regiona.

Popularna latino zvezda pravo sa aerodroma došla je u arenu, koju nije ni napuštala tokom kratkotrajnog boravka u Beogradu. Odmah posle koncerta, Dženifer Lopez odletela je u Dubaji, gde ima koncert za dva dana. 

Američka pevačica prvi put je nastupila u Srbiji u okviru turneje "Dance Again" i ovo je bio njen jedini koncert u ovom delu Evrope. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Publika se podsetila hitova "Dance Again", "On The Floor", "Follow The Leader", "Play", "Love Don't Cost A Thing", "If You Had My Love".

Organizator koncerta u Beogradu bio je "Skaj mjuzik solušns" (Sky Music Solutions).

Rođena 1969. u Bronksu (SAD), Lopez je karijeru počela kao plesačica u emisiji "In Living Color".

Debitovala je 1995. u filmu "Voz trezor" (Money Train), dok je prvu glavnu ulogu ostvarila u filmu "Selena" (1997) za koju je dobila "ALMA nagradu" za najbolju glumicu.

Svoju drugu ALMA nagradu osvaja za ulogu u filmu "Daleko od očiju" (Out of Sight, 1998), sledile su uloge u filmovima "Anakonda", "Oči anđela" (Angel eyes), "Organizator venčanja" (The Wedding Planner), "Sobarica i senator" (Maid in Manhattan), "Za sve je kriva svekrva" (Monster-in-Law), "Plan B" (The Back-up Plan) i drugi.

Lopez je 1999. izdala svoj prvi studijski album "On the 6", na kome se nalazi hit "If You Had My Love".

Njen drugi studijski album "J.Lo" (2001) prodat je u osam miliona kopija širom sveta, dok se sledeći "J to tha LO!: The Remixes" (2002) našao na prvom mestu liste magazina "Billboard", a "This Is Me... Then" (2002) i "Rebirth" (2005) dostigli su drugo mesto.

Godine 2007. izdala je dva albuma - svoj prvi album na španskom jeziku "Como ama una Mujer" i peti studijski album na engleskom jeziku "Brave".

Lopez se vratila muzici sedmim izdanjem "Love" koji je objavila u aprilu prošle godine i sa njega se izdvojila pesma "On the Floor".

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Džej Lo nastupila u Beogradu

Izvor: B92, 21.Nov.2012, 01:00

Pop zvezda i poznata glumica Dženifer Lopez održala je večeras koncert u beogradskoj Kombank areni, pred osamnaest hiljada posetilaca...Nakon manje gužve na ulazima u dvoranu i polučasovnog zakašnjenja, Lopez je na scenu izašla odevena u uski kostim, uz zvuke pesme “Get Right”...Publika je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.