Dvojica povređena u sudaru kombija i kamiona

Izvor: Politika, 15.Maj.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica povređena u sudaru kombija i kamiona

Dvojica muškaraca, P. Č. (35) i M. P. (25), povređeni su u sudaru kombija i kamiona oko 14.30 časova na uglu ulica Cvijićeve i Jaše Prodanovića. Do udesa je, kako nezvanično saznajemo, došlo kada je vozilo za dostavu lekova i medicinskih sredstava firme „Farmalogist” koje se kretalo niz Cvijićevu ulicu u raskrsnici naletelo na kamion „Beograd-puta”.

Od siline udarca prednji deo kombija je potpuno smrskan, pa vrata vozača nisu mogla da se otvore. Angažovani su vatrogasci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << koji su ih isekli specijalnim makazama za sečenje lima i izvukli povređenog šofera. Udarac je bio toliko jak da je kombi pomerio kamion.

(Foto R. Krstinić)

– Začula sam stravičan udarac u raskrsnici i kada sam okrenula videla sam smrskan deo kombija i ljude kako pritrčavaju i pokušavaju da izvuku vozača iz tog vozila. Ubrzo je stigla Hitna pomoć, ali i vatrogasci, koji su isekli vrata kako bi on izašao. Vozač je iz kombija, srećom, izašao sam bez tuđe pomoći, a kako je izgledalo vozilo mislila sam da su mu i noge smrskane. Lekari su mu umotali ruku i stavili takozvanu kragnu na vrat, a njegovom kolegi su takođe zavili ruku. Vozač kamiona nije povređen – priča sugrađanka koja se zatekla u ovoj raskrsnici u trenutku nesreće.

Na ovom mestu, prema rečima komšija, gotovo stalno se dešavaju saobraćajne nesreće.

– I prekjuče se u raskrsnici dogodila saobraćajna nezgoda, kao i pre neki dan. Nije mi jasno zašto – raskrsnica je pregledna, postoje i semafori, pešački prelazi... Da li vozači jure, ne paze? Ne znam šta je – kaže radnica kioska.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.