Dvoje uči, samo jedan plaća!

Izvor: Blic, 05.Jan.2010, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje uči, samo jedan plaća!

Škola stranih jezika Berlitz u Novu godinu ušla je sa akcijom učenja stranih jezika pod nazivom „2 za 1“, tokom koje dve osobe mogu upisati željeni kurs stranog jezika po ceni jedne osobe.

- Akcijom „2 za 1" želeli smo da pružimo priliku svima koji do sada nisu imali priliku da oprobaju našu metodologiju rada, a takođe i da obradujemo one kojima je, da bi započeli učenje stranog jezika, potreban dodatni stimulans ili podrška prijatelja, partnera, rođaka... >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kurs počinje početkom godine, upis traje do 31, januara, a simbolično će se ponoviti samo 14. februara, tako da je i to jedan vid naše podrške parovima za Dan zaljubljenih, kaže Mikela Bernaka, direktorka Berlitza.

Program „2 za 1" podrazumeva učenje nekog od jezika (engleskog, nemačkog, italijanskog ili španskog) dva puta nedeljno po sat i po, a cena kursa za dve osobe je 340 evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.