Dva mladića poginula u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Studio B, 01.Okt.2010, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva mladića poginula u saobraćajnoj nesreći

26-godišnji Milan K. i Vladimir R. poginuli su u noćašnjoj saobraćajnoj nesreći na kružnom putu u blizini motela "1000 ruža" kod Bubanj potoka u sudaru putničkog vozila i šlepera.

Kako nezvanično saznajemo, nastradali su bili u putničkom pik-ak vozilu, kada je na njih naleteo šleper turskih registarskih oznaka.

Vozač šlepera, turski držaljanin, u svesnom stanju prevezen je u beogradski Urgentni centar i kako saznajemo, trenutno je na odeljenju ortopedije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Dve vatrogasne ekipe sa Voždovca akciju spasavanja započele su pošto je Elektrodistibucija prethodno isključila struju u tom području, jer je šleper posle sudara udario u banderu i pokidao visokonaposnke kablove.

Saobraćaj na tom delu puta posle tročasovnog zastoja funkcioniše normalno.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje poginulih kod Bubanj potoka

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2010

Dve osobe su poginule, a jedna je povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koji se dogodila na kružnom putu kod Bubanj potoka

Nastavak na Večernje novosti...

Poginula dvojica mladića

Izvor: Blic, 02.Okt.2010, 01:10

Milan Knezović (26) iz Beograda i njegov drug Vladimir Ranković (26) iz Ripnja poginuli su, a 58-godišnji turski državljanin K. O. K. koji je upravljao kamionom povređen je u sudaru „pik-apa“ i šlepera, juče sat posle ponoći na Kružnom putu kod Bubanj Potoka...Kako „Blic" saznaje vozilom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.