Duško Dugouško i Patak Dača na ledu

Izvor: Blic, 27.Dec.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Dugouško i Patak Dača na ledu

„Duško Dugouško na ledu - Put oko sveta za 80 minuta” ostavio je bez daha sinoć u Beogradskoj areni oko 4.500 mališana i njihovih roditelja. Za sve one koji nisu uspeli da dođu na premijeru, veliki klizački spektakl kompanije „Holiday On Ice” biće izveden danas i sutra od 11.30, 15 i 18.30 časova.

- Kad se prvo pojavio Patak Dača, a odmah za njim i Duško Dugouško, Maja je zanemela. Otvorenih usta je gledala, nije ni trepnula, ni odgovarala na moje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pozive - ispričala nam je kroz smeh mama trogodišnje Maje, dok smo se kroz gomilu probijali da se domognemo izlaza.

Uzbudljivom trkom, zanimljivim dogodovštinama i akrobacijama na ledu aplauze prepune dvorane izmamili su bez po muke i čuvena Ptičica Tviti i Bakica, mačak Silvester, Brzi Gonzales, Tasmanijski Đavo.

„Duško Dugouško na ledu - Put oko sveta za 80 minuta” zasniva se na popularnoj knjizi Žila Verna „Put oko sveta za 80 dana”, prvi put objavljenoj 1872. godine, koja je od tada postala najčešće prevođena knjiga svih vremena i jedna od najpoznatijih priča na svetu. Kompanija „Holiday on Ice” je, u saradnji sa „Looney Tunes”, uspešno adaptirala ovo remek-delo. Spektakl „Put oko sveta za 80 minuta” je tako doneo u Beograd fascinantnu avanturu, uz veselu muziku, efekte, smeh i, naravno, vrhunske klizačke bravure.

- Za svaku predstavu izdvojeno je po 5.000 karata, ali je interesovanje toliko da su večernji termini skoro rasprodati, dok se za izvođenja od 11.30 i 15 časova još uvek mogu lako naći - kaže Jasmina Krstić, PR „Beogradske arene".

Cena karata je 2.300, 2.000, 1.500 i 999 dinara, a za decu do tri godine se ne naplaćuje ulaz. Ulaznice se mogu rezervisati i kupiti putem sajta www.tickets.co.yu a informacije o tome da li ima slobodnih mesta možete dobiti putem telefona 2202-050 ili 2202-060.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.