Druga faza radova na auto-putu u zoni petlje Lasta

Izvor: Glas javnosti, 24.Sep.2012, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga faza radova na auto-putu u zoni petlje Lasta

BEOGRAD - JP „Putevi Srbije” saopštavaju da se zbog zbog radova na kolovozu auto-puta E-75 na prolasku kroz Beograd u zoni saobraćajne petlje „Lasta” za saobraćaj zatvara uključenje na auto-put u smeru ka Šidu (Novom Beogradu) za vozila koja dolaze iz Malog Mokrog Luga.

Do kraja radova u okviru druge faze za saobraćaj je zatvorena jedna polovina auto-puta i to u smeru od Niša ka Šidu.

Planirano je da radovi traju do 14. oktobra.

U drugoj fazi saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << će se odvijati na polovini auto-puta na sledeći način:

• vozila koja se kreću u smeru od Šida ka Nišu koriste dve saobraćajne trake auto-puta,

• vozila koja se kreću u smeru od Niša ka Šidu koriste jednu saobraćajnu traku auto-puta,

• vozila koja se na saobraćajnoj petlji „Lasta” uključuju na auto-put mogu da se uključe na auto-put u smeru ka Nišu,

• vozila koja se kreću auto-putem iz smera Niša neće moći da se isključe sa auto-puta na saobraćajnoj petlji „Lasta”, već to mogu da učine na saobraćajnoj petlji kod „Plavog mosta”.

Zbog ovih radova, vozila na liniji javnog prevoza 38, koja saobraća na relaciji terminus „Šumice” – terminus „Pogon Kosmaj”, u smeru od pogona „Kosmaj” ka Šumicama kretaće se izmenjenom trasom: pogon Kosmaj – Milošev Kladenac – Nikole Grulovića – Partizanska – Bulevar kralja Aleksandra – Ustanička – terminus „Šumice”. Autobusi sa linije 38 će na izmenjenoj trasi koristiti postojeća stajališta javnog gradskog prevoza. U suprotnom smeru linija ne menja trasu.

Alternativna trasa za izlazak vozila na auto-put u smeru ka Šidu (Novom Beogradu), za putnička vozila i vozila javnog prevoza za izlazak iz garaža „Lasta” i „Kosmaj”, jeste Milošev kladenac – Nikole Grulovića – Partizanska – Bulevar kralja Aleksandra – Ustanička – Vojislava Ilića – Vladimira Tomanovića – auto-put.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.