Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Nov.2013, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doris Dragović u Areni i Spensu

Jedna od najboljih vokalnih solistkinja sa prostora bivše Jugoslavije, Doris Dragović, održaće dva velika solistička koncerta, 14. februara u Kombank areni i 8. marta u novosadskom Spensu. Ulaznice za koncert u Areni prodavaće se od 14. novembra po cenama od ... Pročitaj članakThe post Doris Dragović u Areni i Spensu appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Malavita u bioskopima

Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Nov.2013, 09:01

Film Malavita koji je zatvorio ovogodišnju Cinemaniju od 14. novembra naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru. Film francuskog reditelja Lika Besona je krimi komedija koju je kvalitetom upriličila sjajna glumačka ekipa. Oskarovac, Robert de Niro, sjajna Mišel Fajfer i .. Pročitaj članakThe...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.