Donatori će na platanima pisati i kratke ljubavne poruke

Izvor: Press, 03.Jun.2010, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donatori će na platanima pisati i kratke ljubavne poruke

Na pločici sa imenom donatora platana za drvored u Bulevaru kralja Aleksandra biće mesta i za kratke poruke, pa će oni koji su platili 100.000 dinara za stablo tako moći nekom da izjave ljubav, da se zahvale, iskažu poštovanje...
Da bi se poruka našla na pločici jedini uslov je da bude „optimističke prirode", najavljuje za Press direktor JKP „Zelenilo Beograd" Radovan Draškić.
- Ljudi su nas zvali i želeli da na pločicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << piše kako sadnice poklanjaju mladiću, devojci ili nekoj drugoj dragoj osobi. Uz ime, želeli su i po koju reč da napišu. Iako je prvobitna zamisao bila da na ploči bude samo lično ime, a ne i lična poruka, ipak smo odlučili da je porukama koje slave radost življenja mesto na platanima - objašnjava ovu odluku Draškić.
„Zelenilu Beograd" se od prošlog petka, kada je počela akcija „Dar za Bulevar - znak da volimo Beograd", javilo više od 200 zainteresovanih pojedinaca, preduzeća i kompanija iz Beograda, ali i iz inostranstva. Prema rečima Draškića, do sada je i potpisano 60 ugovora o donaciji.
- Upravo smo potpisali ugovor sa „Komercijalnom bankom" o donaciji 40 stabala. Ta banka ove godine slavi 40 godina postojanja i želi da svaku godinu obeleži jednim stablom - navodi Draškić.
Oni koji žele da prilože sredstva za kupovinu stabala mogu da se jave na broj telefona 2602-182 ili na adresu bulevarŽzelenilo.rs.   

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.