Donacija za „Zelenu učionicu”

Izvor: Studio B, 21.Dec.2012, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija za „Zelenu učionicu”

U Medicinskoj školi održan donatorski koktel za „Zelenu učionicu”

U Medicinskoj školi (Veljka Dugoševića bb) na Zvezdari održan je donatorski koktel za „Zelenu učionicu” kome su prisustvovali predstavnici opštine Zvezdara, članovi Školskog odbora, nastavnici i učenici koji su kupovinom „ulaznice” doprineli stvaranju fonda za izgradnju „Zelene učionice”. Predstavljena je maketa učionice koja će biti smeštena u najlepšem delu dvorišta u kojem višedecenijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << stabla prave hladovinu. Zamisao je da se ne remeti prirodan ambijent, da podloga ostane od trave, da klupe budu drvene i drugo.

Inicijativa Učeničkog parlamenta i Ljiljane Petković Vranić, nastavnice iz tima za saradnju sa Učeničkim parlamentom, da se u dvorištu Medicinske škole izgradi letnja učionica, dobila je pordšku Fondacije „Ana i Vlade Divac”. Fondacija je obezbedila sredstva za promotivne akcije, od kojih je prva realizovana u holu škole.

Akcija će se nastaviti donatorskim koncertom školskih bendova, koji će biti održan u školi u utorak, 25. decembra, od 13 do 15 sati.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Održan donatorski koktel za "Zelenu učionicu" u Medicinskoj školi

Izvor: Blic, 21.Dec.2012

U Medicinskoj školi na Zvezdari održan je Donatorski koktel za "Zelenu učionicu". Koktelu su prisustvovali predstavnici opštine Zvezdara, predstavnici Školskog odbora, kao i učenici i nastavnici, koji su kupovinom ulaznice dali donaciju fondu za izgradnju "Zelene učionice" ..Inicijativa Učeničkog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.