Doktorki Mileni Jauković nagrada Najbeograđanin

Izvor: Studio B, 31.Mar.2013, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktorki Mileni Jauković nagrada Najbeograđanin

Doktorka Milena Jauković iz Urgentnog centra, ovogodišnji je dobitnik nagrade "Najbeograđanin" koju naša kuća tradicionalno dodeljuje povodom 1. aprila, Dana Studija B.

Za 13 godina koliko radi u Urgentnom centru, doktorka Jauković iz korena je izmenila uslove u kojima se leče najteži pacijenti iz cele Srbije.

Voljom, upornošću i vizijom da se prema svakom pacijentu, bez obzira na poreklo, veru i materijalno stanje, mora postupati dostojanstveno i sa poštovanjem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << alarmirala je stotine preduzeća i ustanova.

Zahvaljujući donacijama koje je dr Jauković obezbedila, Urgentni centar je danas bolnica u kojoj lekari i pacijenti imaju pristojne uslove za rad, a pacijenti - dostojanstven oporavak.  

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.