Dodatne kovid-ambulante otvaraju se u dve opštine

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2020, 08:09

Dodatne kovid-ambulante otvaraju se u dve opštine

Zbog sve većeg broja sugrađana sa simptomima virusa korona DOM zdravlja Savski venac je zbog pojačanog priliva pacijenata, pored postojeće kovid-ambulante u Ulici vojvode Milenka 6, odredio još jednu, dodatnu u Ulici Koste Glavinića za prijem i zbrinjavanje osoba sa simptomima povišene temperature i respiratornih infekcija. Nova ambulanta počinje sa radom od danas. Kontakt telefoni za dobijanje informacija su: 2651-723 i 064/821-92-25. A kovid-ambulanta DZ Savski >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << venac u Ulici vojvode Milenka 4-6 radi svakog radnog dana od 7.00 do 20.00, a vikendom i praznikom od 8.00 do 18.00.Takođe, u Domu zdravlja u Surčinu ponovo je otvorena ambulanta za obolele od korone, zbog sve većeg broja zaraženih pacijenata u ovoj opštini. Predsednik GO Surčin Stevan Šuša pozvao je sve sugrađane da se pridržavaju propisanih mera. - Apelujem na sve sugrađane da se strogo pridržavaju predloženih i traženih mera, od nošenja maske u zatvorenom prostoru, socijalne distance, nošenja maske u javnom gradskom prevozu, a ono što je najbitnije je izbegavanje sedenja po kafićima i restoranima, kao i grljenja i ljubljenja. U kovid-ambulantu u Surčinu ne dolaze samo građani iz ove opštine, već i sa teritorije Novog Beograda, kao i svi oni kojima je lekarska pomoć potrebna. Radnim danom je otvorena od 7.00 do 20.00, a vikendom od 8.00 do 18.00.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nova kovid ambulanta u niškom Domu zdravlja počinje da radi u utorak

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jul.2020

Iako je u Odluci Štaba za vanredne situacije pisalo da je potrebno otvoriti dve kovid ambulante koje rade od 7 do 22 sata, direktor Doma zdravlja Milorad Jerkan kaže da se to odnosilo na ukupan broj ambulanti, te da će početi sa radom jedna nova. Ona će se, priča Jerkan, nalaziti u centralnom objektu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.