Do kraja godine biće asfaltirano više od 200 ulica

Izvor: Studio B, 10.Okt.2011, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do kraja godine biće asfaltirano više od 200 ulica

Beograd put trenutno popravlja i uređuje više od pedeset ulica, a kako kažu u Direkciji za puteve grada Beograda do kraja godine prvi asfalt dobiće oko 200 ulica.

Jedna od njih je Vinogradska, gde je već nasuta podloga, a asfalt će konačno povezati kružni tok u Ulici dr Ivana Ribara sa centrom Surčina.

Na stari asfalt u Vinogradskoj ulici nadovezuje se novi. Pre nekoliko dana, radovi su nastavljeni. Nasuta je podloga, a do kraja nedelje počinje asfaltiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << hiljadu sto metara puta.

Očekuje se da će ta ulica celom dužinom od kružnog toka u Ulici dr Ivana Ribara pa sve do centra surčina biti asfaltirana. Naravno biće urađeni i kraci te ulice, odnosno poprečne ulice, koje takođe nose naziv Vinogradska.

Nastavak Vinogradske trebalo bi da bude završen do 20. Oktobra, posle čega sledi asfaltiranje krakova te ulice. Inače, do kraja godine prvi asfalt trebalo bi da dobije više od 200 ulica.

- Radimo dosta ulica u Grockoj, onda Lazarevcu, Mladenovcu, u Sopotu, na rubnim delovima Čukarice, na Palilluli na levoj obali Dunava. Mnogo je gradilišta baš u tim delovima gde do sada asfalt nije postojao, kaže Ivana Vuletić iz JKP "Beograd put".

Ujedno se radi i neophodna rekonstrukcija kolovoza, ali i trotoara na više lokacija u gradu. U Bulevaru despota Stefana od avgusta radnici menjaju trotoare, a radovi se obavljaju uglavnom noću kako bi saobraćaj bolje funkcionisao. Trotoari se rade i u Višnjičkoj, prvi put od kako je ta ulica izgrađena.

Između ostalog u toku su radovi i u Karađorđevoj ulici u Zemunu, Mije Kovačevića, a obimniji radovi treba da počnu i u Trgovačkoj na Čukarici.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.