ĐILAS I ANTIĆ OBIŠLI NOVOOTVORENE BAZENE NA OLIMPU

Izvor: Kurir, 06.Avg.2011, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐILAS I ANTIĆ OBIŠLI NOVOOTVORENE BAZENE NA "OLIMPU"

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas i predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić obišli su novootvorene bazene u Sportskom centru "Olimp" na Zvezdari u čiju rekonstrukciju je do sada uloženo 260 miliona dinara, dok je ukupna cena radova 490 miliona dinara.

- Beograd će nastaviti da ulaže u uređivanje bazene - rekao je Đilas i dodao da su osim na "Olimpu" u toku radovi u SC "Milan Gale Muškatiurović", kao i uređenje bazena "11. april", koje će biti završeno naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godine.

Đilas je podsetio da su pre tri godine bazeni u Beogradu bili u jako lošem stanju i ocenio da grad mora da bude ponosan na ono što je do sada uradio.

Antić je rekao da je procenjena vrednost radova u SC "Olimp" 490 miliona dinara, dodajući da je Agencija za javne nabavke obezbedila 150 miliona dinara, dok je iz budžeta opština Zvezdara za sada uzeto 110 miliona dinara.

Plivalište na "Olimpu", u ulici Vjekosava Kovača, radiće svakim danom od 10 do 19 sati, dok će noćno kupanje biti organizovano od 21 sat do ponoći, a moći će da primi i do 2.000 kupača, o kojima će svakodnevno brinuti pet spasilaca na vodi.

Najveći bazen dubok je dva metra, a najmanji 60 santimetara, dok je iz bezbednosnih razloga ukinuta skakaonica, ali je u sklopu bazena sada napravljen teren za odbojku na pesku. Dnevna karta za "Olimp" košta 250 dinara, dok će se noćno kupanje plaćati 150 dinara. Oni koji žele ležaljke moraće da dodaju još 50 dinara, a za čuvanje stvari u kaseti takođe 50, dok će jednočasovno iznajmljivanje terena za odbojku na pesku koštati 400 dinara. Sreda će, kao i prethodnih godina, biti dan kada svi školarci mogu da se kupaju besplatno.

Bazeni u Sportskom centru "Olimp" na Zvezdari otvoreni su juče za posetioce.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.