Devojka teže povređena u udesu

Izvor: S media, 09.Dec.2011, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka teže povređena u udesu

Jedna devojka je teže povredjena, a dve osobe lakše u saobraćajnim nesrećama prošle noći u Beogradu.

Devojka stara oko 17 godina povredjena je sinoć kao pešak na Banovom Brdu kod hotela "Šumadija" i bez svesti prebačena na reanimaciju u Urgentni centar, rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Pešaka prignječio tramvaj

Zid pao na devojčicu

Beograd: U tri udesa povređene četiri osobe

Oko 20.30 >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Ulici Vladimira Popovića, kod na starog Železničkog mosta u udesu je lakše povredjen muškarac star oko 40 godina, a jutros oko šest sati jedna devojka stara oko 20 godina, koja je vozila automobil, i prevezena u Urgentni centar.

Prema rečima Macure, Hitna pomoć je u noći izmedju četvrtka i petka intervenisala 120 puta, od čega 16 na javnim mestima, a najviše su se javljali ljudi srčani bolesnici, asmatičari, osobe sa visokim pritiskom i psihijatrijski bolesnici.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.