Devojčica tokom noći teško povređena

Izvor: Studio B, 24.Jun.2015, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica tokom noći teško povređena

Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređene, od kojih je teže povređena 14-godišnja devojčica koju je udarilo vozilo, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Devojčica uzrasta 14 godina teško je povređena oko 19.10 časova u Boljevcima na ulazu iz Jakova kada je udarena kolima, rekla je Macura.

Sa velikom modricom i otokom na čelu, veličine pesnice i potresom mozga devojčica je prevezena na odeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.

Mladić star oko 20 godina u udesu oko 21.40 časova u Ulici Mihaila Todorovića, kod okretnice vozila na liniji 31, zadobio je istegnuće vrata, kazala je Macura i dodala da se mladić "sudario sa konjem".

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 104 intervencije od kojih 20 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 221 intervenciju od kojih 62 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani i psihijatrijski bolesnici, dodala je portparol Hitne pomoći.

Macura je onima na koje utiču vremenske promene poručila da budu umereno fizički aktivn.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.