Deo Mirijeva bez vode

Izvor: Studio B, 15.Avg.2011, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo Mirijeva bez vode

Zbog pucanja vodovodne cevi u ulici Matice Srpske kod broja 61 u Mirijevu, stanovnici takozvane zgrade “Udovica” od bjoja 59 do 65 su bez vode.

Kako saznajemo u beogradskom vodovodu, kvar bi trebalo da bude otklonjen do 15.00 sati.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deo Mirijeva bez vode zbig pucanja cevi

Izvor: Blic, 15.Avg.2011

Zbog pucanja vodovodne cevi u ulici Matice Srpske kod broja 61 u Mirijevu, stanovnici zgrade poynate pod imenom “Udovica” su bez vode. ..U Beogradskom vodovodu kažu da bi kvar trebalo da bude otklonjen do 15 sati...Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Nastavak na Blic...

Potonuo asfalt zbog pucanja vodovodne cevi u Vodovodskoj ulici

Izvor: Studio B, 16.Avg.2011, 10:52

Stanare Vodovodske ulice na Banovom brdu jutros je ispred kuća dočekala neverovatna slika...Zbog pucanja vodovodne cevi deo asfalta potpuno je potonuo i ispucao, dok su fekalije iz zapušene kanalizacione prodrle u dvorišta...Taj deo ulice zatvoren je za saobraćaj, a ceo kraj više sati je bio bez...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.