Deda Mrazevi na motorima

Izvor: Glas javnosti, Beta, 25.Dec.2009, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda Mrazevi na motorima

Deda Mrazevi na motorima i ove godine će obradovati mnoge mališane. Asocijacija motociklista Srbije (AMS) sutra organizuje tradicionalnu humanitarnu akciju deljenja novogodišnjih paketića deci sa posebnim potrebama. Akcija pod nazivom „Moto Deda Mraz“ biće održana u Beogradu i još nekoliko gradova Srbije.

Domu za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju u Sremčici članovi AMS uručiće poklone koje su sami pripremili ili prikupili donacijama mnogih firmi, kao i Udruženja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << poslovnih žena Srbije. U Beogradu „Moto Deda Mraz“ počinje u subotu između 10 i 11 sati okupljanjem bajkera ispred Skupštine grada, gde će motori svih učesnika obučenih u kostime Deda Mraza biti ukrašeni balonima.

Istovremeno, deci koja tu budu da bi ispratila motocikliste ka Sremčici takođe će biti deljeni baloni i slatkiši a oni će moći da drugarima u Domu u Sremčici po motoristima pošalju svoje igračke, slatkiše ili druge poklone.

Akciji se pridružio i GSP koji će obezbediti autobus za prevoz novinara od Skupštine rada do Sremčice.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

„Moto Deda Mrazevi“ daruju male Novosađane

Izvor: Danas, 25.Dec.2009

Šesta humanitarna akcija pod nazivom „Moto Deda Mrazevi“, u organizaciji moto kluba „Otpisani“ iz Sremske Kamenice i udruženih novosadskih motorista i klubova „Apostoli“, „MC Brothers“, „MC NS Riders“, „MC Jocker“, „MC Motorcangla“ i drugih, održava se sutra, sa početkom...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.