Izvor: Glas javnosti, 21.Jun.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečja karate revija

Beogradska karate revija "Sportska bajka", tradicionalna humanitarna manifestacija na nivou Grada Beograda, biće održana danas od 11 do 14 sati u Beogradskom Zoo vrtu. U organizaciji Vuka Bojovića i KK "Nipon" održaće se 12. karate revija, koja je usmerena na promociju i razvoj sporta među mladima. Ova manifestacija ima za cilj da na zanimljiv i popularan način uključi što više dece u sport i uputi roditelje na značaj pravilnog bavljenja sportom kod dece predškolskog i školskog uzrasta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
  Novina ovogodišnje revije su sportske radionice, koje imaju za cilj da neposredno uključe decu u sport, odnosno fudbal, odbojku, košarku, atletiku, karate, ritmičku gimnastiku, stoni tenis, džudo, biciklizam i shonj dance, gde će deca u septembru besplatno vežbati izabrani sport.

  Na Reviji će učestvovati oko 500 dece iz različitih sportova i klubova, prijatelji Kluba, muzičari, umetnici, sportisti, ambasadori, deca domova bez roditeljskog staranja i deca sa Kosova.

  Za svu decu ulaz u Zoo vrt za vreme trajanja "Sportske bajke" od 11 do 13 sati biće besplatan, a ideja Revije je da svi posetioci umesto ulaznice naprave poklon paketić za decu iz domova, kao i decu sa Kosova.

  Humanitarni karakter Revije se odnosi na decu bez roditeljskog staranja beogradskih domova, decu ometenu u razvoju kao i decu sa Kosova, koje planiramo da dovedemo u Beograd kao specijalne goste. Tim povodom će članovi našeg i drugih sportskih klubova iz Beograda i Srbije uručiti poklon paketiće, kao i druge prigodne poklone za više od 150 dece.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

U Zoo vrtu održana dečja manifestacija "Sportska bajka"

Izvor: Kurir, 21.Jun.2008

BEOGRAD, 21. juna (Tanjug) - U beogradskom zoološkom vrtu danas je održana humanitarna dečja sportska manifestacija "Sportska bajka", u kojoj je učestvovalo oko 500 mališana predškolskog i školskog uzrasta. Održane su sportske radionice za fudbal, košarku i ostale sportove, modne sportske revije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.