Izvor: Blic, 01.Feb.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak izboden na Banovom brdu oporavlja se u bolnici

Vojislav Đ. (15), izboden nožem prekjuče ispred Hemijsko-prehrambene škole na Banovom brdu, prebačen je sa jedinice intenzivne nege na dalje lečenje, rečeno je "Blicu" u Urgentnom centru.

U utorak oko 17 sati Vojislav Đ. i Tamara P. (17) napadnuti su nožem. U napadu je Vojislav Đ. uboden u grudi i u teškom stanju prevezen je u Urgentni centar, gde je do juče bio na intenzivnoj nezi. Tamari P. je u incidentu posečena šaka.

- Dečak je prebačen na odeljenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na dalje lečenje - rečeno je danas iz Urgentnog centra.

Policija je, zbog sumnje da je napao i povredio dvoje učenika, uhapsila juče Adama M. (21). Povod incidenta, prema rečima očevidaca, navodno je ljubomora Adama M. koji se zabavljao sa Tamarom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.