Dečaci pronašli leš muškarca

Izvor: Blic, 08.Jul.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaci pronašli leš muškarca

Na poljani iznad igrališta FK „Bežanija"juče oko 16.30 dvojica dečaka pronašli su leš muškarca starosti oko 30 godina u fazi raspadanja.

Prestravljeni dečaci otrčali su kućama i obavestili roditelje koji su odmah pozvali policiju. Policajci su telo pronašli u rupi u zgrčenom položaju. Na rukama mladića fale delovi kože, kao i delovi garderobe, a pored tela pronađen je kačket na kojem su vidljivi tragovi krvi, crveni kanap ali ne i lična dokumenta. Kako „Blic" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nezvanično saznaje, sumnja se da je mladić ubijen na drugoj lokaciji i da je ostavljen u njivi, ali da zbog gustog šipražja nije odmah pronađeno. Tačan uzrok smrti, kao i identitet mladića biće poznati posle obdukcije.

Inače poljana kod ulice Sestara Vuković poznata je kao mesto gde se u večernjim satima okupljaju narkomani.

- Razni sumnjivi tipovi se okupljaju na poljani i nisam iznenađena da se ovako nešto dogodilo. Noću često do nas dopire glasna muzika i vriska, a često gore nalazimo špriceve, pa smo deci zabranili da idu tamo kad padne mrak - kaže stanarka obližnje kuće.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.