Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Maj.2022, 13:29

Dani tattoo umetnosti u CKO Rakovica

Manifestacija Dani tattoo umetnosti biće po prvi put organizovana u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica, 27. i 28. maja 2022. (19.00-23.00). U galeriji ovog centra u Miška Kranjca 7, biće promovisana tattoo kultura, a program sadrži radno-promotivni, edukativni, kao i zabavno-umetnički deo. Takođe, biće postavljena izložba radova koje će predstaviti tattoo umetnici. Svrha manifestacije … Članak Dani tattoo umetnosti u CKO Rakovica se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dani sportskog izazova i porodične rekreacije 2022.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Maj.2022

Program Dani sportskog izazova i porodične rekreacije organizovaće Asocijacija „Sport za sve“ od 26. do 28. maja 2022. godine. Pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, program će se odvijati prema sledećem redosledu: 26. maja u sali/na terasi Gradskog centra za fizičku...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.