Dani Beograda: Kviz o bezbednosti u saobraćaju

Izvor: Glas javnosti, Beta, 17.Apr.2010, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani Beograda: Kviz o bezbednosti u saobraćaju

BEOGRAD - U okviru manifestacije Dani Beograda sutra će na Kalemegdanu će biti organizovan kviz o bezbednosti u saobraćaju. Kviz "Đaci vas mole, usporite pored škole" organizuje Javno komunalno preduzeće "Parking servis", a za sve učesnike kviza obezbeđene su simbolične nagrade.

To preduzeće pozvalo je danas sve roditelje da povedu decu i učestvuju u kvizu o bezbednosti u saobraćaju.

- Cilj akcije "Đaci vas mole, usporite pored škole" jeste da se podigne nivo svesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << o bezbednosti najmlađih učesnika u saobraćaju, a to su upravo đaci - navodi se u saopštenju JKP "Parking servis".

Akcija počinje u 15 časova u muzičkom paviljonu na Kalemegdanu. Pored predstavnika "Parking servisa" i Saobraćajne policije, akciji će se pridružiti i dečji hor "Čarolija".

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.