Danas susret privrednika Beograda i Maribora

Izvor: Blic, 11.Sep.2015, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas susret privrednika Beograda i Maribora

Privredna komora Beograda u saradnji sa Regionalonom obrtničkom komorom Maribor organizovaće danas bilateralne susrete privrednika Beograda i Maribora.

Susreti će biti održani u prostorijama Privredne komore Beograda, navodi se u saopštenju te komore u kom se dodaje da slovenačku delegaciju čine privrednici pretežno iz oblasti građevinske, drvoprerađivačke i mašinske industrije, ali i predstavnici sektora turizma i ugostiteljstva i drugih delatnosti.

Privrednicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će se obratiti obratiti predsednik Privredne komore Beograda Milivoje Miletić, pomoćnik gradonačelnika Beograda Borko Milosavljević i gradonačelnik Maribora Andrej Fištravec.

U saopštenju se dodaje da će, nakon obraćanja, Sporazum o saradnji Regionalne obrtničke komore Maribor i Privredne komore Beograda potpisati predsednici tih komora, Milivoje Miletić i Aleš Pulko.

Kao rezultat uspešne saradnje gradova Beograda i Maribora, danas i sutra će na Trgu Republike u Beogradu biti održana promocija Maribora pod nazivom "Destinacija Maribor - Pohorje u Beogradu", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, cilj te prezentacije je da se, uz promociju vinsko-kulinarskih specijaliteta i muzike, unapredi privredna saradnja kroz potpisivanje niza bilateralnih sporazuma između Beograda i Maribora, turističkih organizacija i komora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.