Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Sep.2021, 09:29

Dan u Beogradu predstavlja: Nemanja Nikolić – Udruženje građana protiv svih ili klišei moderne Srbije

Dan u Beogradu predstavlja prvo izdanje knjige „Udruženje građana protiv svih ili klišei moderne Srbije“, koju je napisao Nemanja Nikolić. Pisac se na duhovit, lagan, ali istovremeno ozbiljan način bavi svim apsurdima Srbije. Radnja se dešava u bliskoj budućnosti, ali se odnosi kako na prošlost tako i sadašnjost, pošto se neke stvari u Beogradu i … Članak Dan u Beogradu predstavlja: Nemanja Nikolić – Udruženje građana protiv svih ili klišei moderne Srbije se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Urnebesna, crna komedija o Srbiji danas: Udruženje građana protiv svih ili klišei moderne Srbije

Izvor: Domino Magazin, 28.Sep.2021

Dan u Beogradu predstavlja prvo izdanje knjige „Udruženje građana protiv svih ili klišei moderne Srbije“, koju je napisao Nemanja Nikolić. Pisac se na duhovit, lagan, ali istovremeno ozbiljan način bavi svim apsurdima Srbije. Radnja se dešava u bliskoj budućnosti, ali se odnosi kako na prošlost...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.