Da li je ovom fotografijom Šakira najavila da dolazi u Beograd? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2016, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovom fotografijom Šakira najavila da dolazi u Beograd? (FOTO)

Pevačica Šakira privukla je pažnju svih novom fotografijom. Na slici se vidi da pevačica pozira ispred panoa, na kojem je ispisano i ime glavnog grada Srbije.

- Selfi dana. Ništa specijalno ili možda - napisala je Šakira i objavila fotografiju:

Фотографија корисника Shakira (@shakira) дана 25. Окт 2016. у 9:32 PDT

Naravno, odmah su krenule spekucalicije da će Šakira, navodno, održati koncert u Beogradu. Da podsetimo, svetska muzička >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zvezda već je nastupila u glavnom gradu Srbije, i to 2011. godine.

Evo kako je tada bilo:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VATRENA ČUVARKA PLAŽE: Milica Todorović u bikiniju pokazala guzu, internet eksplodirao! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2016

Milica Todorović jedna je od naših najharizmatičnijih zvezda, a i najzgodnijih. Pobednica druge sezone "Zvezda Granda" boravi u Majamiju, a preko društvenih mreža obaveštava obožavalje šta radi...Ona je na Instagramu objavila fotografiju s plaže. Ona je pozirala u bikiniju, pri čemu do izražaja...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.