DŽABE STE KREČILI: Biciklistička staza u Savamali preko noći postala parking (FOTO)

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽABE STE KREČILI: Biciklistička staza u Savamali preko noći postala parking (FOTO)

Nova i privremena biciklistička staza kroz Savamalu, sinoć je Beograđanima služila kao parking. Ovo se, naravno, biciklistima ni malo nije dopalo.

Ogorčeni biciklisti tokom čitavog dana na društvenim mrežama delili su fotografije na kojima se vidi da nova biciklistička staza preko noći postaje parking u Savamali.

"Dugo je potrajalo", i "Džabe ste krečili", ironično su pisali biciklisti.

#DžabeSteKrečili (foto: Nikola Ubavić) pic.twitter.com/5hhzfH7SLx
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Oni danima muku muče sa ovom novom stazom: prvo ih je staza u jednom delu vodila pravo na banderu, a sada vozači stazu potpuno ignorišu.

Zbog nepropisno parkiranih vozila, biciklisti su primorani da svojim prevoznim sredstvom siđu na kolovoz.

Nova trasa "biciklističke staze" kroz Savamalu , u noćnim satima.:( pic.twitter.com/b67iBncLs1

Fotografiju iz automobilima pune Savamale, na svoj Twiter profil podelio je i Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja.

Grad ekspresno rešio problem

Bicikliste je i ovaj put neko čuo. Samo par sati kasnije biciklistička staza u Savamali obezbeđena je stoperima koji ograničavaju prolaz automobilima.

Update: stavljeni stoperi na parking mesta. pic.twitter.com/ZPayY6JpSD

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.