Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Okt.2016, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOB: Festival kratkog podvodnog filma “Nečujno 4”

U subotu i nedelju, 15. i 16. oktobra, Dom omladine je domaćin Festivala kratkog podvodnog filma “Nečujno 4”. Pripremljen je interesantan progam a kao uvod, od srede 12. do petka 14. oktobra, od 17 časova, u Javnom akvarijumu i tropikarijumu (Milenka Vesnića 3) biće prikazana retrospektiva prethodna tri izdanja. Četvrti festival “Nečujno 4”, koji je ... The post DOB: Festival kratkog podvodnog filma “Nečujno 4” appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Zlatna groznica u Mikseru 16. oktobra

Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Okt.2016

Novi Mikser Design Market nosi naziv Golden Rush (Zlatna groznica) i u najavi zlatne jeseni u potpunosti je posvećen zlatu. Golden Rush je otvoren u nedelju 16. oktobra od 12 do 20 časova u prostoru Mikser House, gde će izlagači prikazati svoje proizvode. Radionica Asocijacije za afirmaciju kulture...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.