Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Jul.2015, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOB: Black Label Society i gosti

U sredu, 22. jula od 20.00, u sali Amerikana Doma omladine Beograda nastupiće Black Label Society i njihovi gosti. Heavy Sludge Groove Metal lokomotiva konačno stiže u Srbiju da održi jedan od svojih nemilosrdnih koncerata. Predvodi ih jedan od najuticajnijih gitarista današnjice Zakk Wylde. Bend je ranije nastupao u Srbiji ali su imali festivalski nastup. ... The post DOB: Black Label Society i gosti appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Pikseli: Premijera 22. jula

Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Jul.2015

Premijera filma „Pikseli“, naučno-fantastične komedije sa fenomenalnom glumačkom ekipom, zakazana je za sredu, 22. jul od 20.00, na velikom platnu bioskopa Cineplexx Ušće SC. Kao klinci, osamdesetih godina prošlog veka, Sam Brener, Vil Kuper, Ludlov Lamonsof i Edi Plant hiljadu puta su spašavali...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.