Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Dec.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOB: Bitipatibi, koncert 30. decembra

Promocija novog albuma beogradskog benda Bitipatibi zakazana je za petak 30. decembar, u sali Amerikana Doma omladine Beograda. U najavi svog nastupa Bitipatibi navodi sledeće: Zamislite mesto u kojem se spajaju Cocteau Twins i Mazzy Star, Pj Harvey i Dusty Springfield i neka se to mesto nalazi u Beogradu. Srce tog izmišljenog mesta moglo bi ... The post DOB: Bitipatibi, koncert 30. decembra appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

DOB: Zabranjeno pušenje, 2. januara

Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Dec.2016, 11:14

U ponedeljak 2. januara od 21 čas u sali Amerikana Doma omladine Beograda nastupa – Zabranjeno pušenje, sarajevski rokenrol bend, autentični fenomen, ime koje traje. Višečasovni koncert, kako najavljuju, obnoviće sećanja na sve što je bilo lepo i dobro, na sve što je bilo veselo i sjajno,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.