Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Mar.2016, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DKSG: O bliskosti i usamljenosti

Izdavačka kuća Clio, DKSG i studentsko savetovalište Pričajmo o tome organizuju razgovor „O bliskosti i usamljenosti“, 27. marta od 20.00 u velikoj sali DKSG. O tome da li smo postali bliži, ili smo danas dalji nego ikada pre, kako da prihvatimo sopstvenu usamljenost, kako nas usamljenost menja i šta možemo iz nje da naučimo govoriće: ... The post DKSG: O bliskosti i usamljenosti appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Jelena i Lars Kiš: Život u inostranstvu je kao brak

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Mar.2016, 07:44

U sredu, 30. marta od 19.00 na šestom spratu Beograđanke govoriće Jelena i Lars Kiš. U „Gnezdu“ Kancelarije za mlade Jelena i Lars Kiš govoriće o preduzetništvu, tajnama uspešnog braka i životu u inostranstvu. Mladi danas u Srbiji i širom sveta su suočeni sa stalnim preispitivanjem sopstvenih...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.